Datum: 27/04/2012 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Luminus Arena
Live Bedi aan de aftrap tegen Genk, De Sutter op de bank
Fabian Morren
| 0 reacties
Bedi aan de aftrap tegen Genk, De Sutter op de bank
Foto: © SC

Vanavond kan een cruciale wedstrijd worden in de strijd om de landstitel. Bij winst zet Anderlecht een grote stap richting titel. Bij verlies wordt het kampioenschap weer opengegooid.

Bij Genk leeft men vol vertrouwen toe naar de topper na de knappe 12 op 12 in de laatste vier wedstrijden. Vooral de 1-3 op het veld van de Brusselaars krikte het moreel sterk op. Mario Been zal het wel zonder Kareem Hyland moeten doen.

Maar dat is niets vergeleken bij het puzzelwerk dat Ariël Jacobs voor de boeg heeft. Met Marcin Wasilewski, Sacha Kljestan en Dieumerci Mbokani mist hij drie basispionnen. Daarnaast zijn er in de verdediging zware problemen. Deschacht raakt waarschijnlijk niet fit, Jordan Lukaku sukkelt ook met een kleine blessure. Naar alle waarschijnlijkheid blijft Denis Odoi op de linksachter staan en moet Gillet nog eens op de rechtsachter plaatsnemen. Dat zou betekenen dat Bedi voor de eerste keer dit seizoen aan de aftrap komt.

UPDATE: Bedi Mbenza verschijnt voor het eerst aan de aftrap. Tom De Sutter moet vrede nemen met een plek op de bank bij Anderlecht. Safari is de linksachter en Odoi speelt op de rehtsachterpositie. Bij Genk geen verrassingen. Simaeys neemt op het middenveld de plaats in van de geschorste Hyland en achteraan komt Joneleit centraal naast Nadson. Tshimanga komt dan weer terug uit schorsing.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Genk is licht favoriet. Een gokje bij BWIN op Anderlecht daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Genk met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 255 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Anderlecht wint u 260 euro.

Meer nieuws