andAnderlecht
cluClub Brugge
Guillaume Gillet (pen) 90'
1-1
Datum: 06/05/2012 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Lotto Park
Live Anderlechts feestje of Brugs roet in het eten?
Anderlechts feestje of Brugs roet in het eten?
Foto: © SC

Anderlecht staat op negentig minuten van de titel. Eén voorwaarde: er moet minstens een gelijkspel behaald worden tegen aartsrivaal Club Brugge. Volg de wedstrijd straks bij ons vanaf 14u30.

Zeven punten voorsprong met nog drie matchen te spelen. Eén punt volstaat dus om naaste achtervolger en tegenstander van vandaag, Club Brugge, definitief uit te tellen. Anderlecht wil die titel in eigen huis pakken, want anders is de volgende kans reeds donderdag op verplaatsing bij Kortrijk.

De Brusselaars moeten het wel zonder Gouden Schoen Matias Suarez stellen die zich een vijfde gele kaart liet aansmeren tegen Gent. Odoi staat op de rechtsachter waardoor Gillet weer naar het middenveld verhuist. Ook Kljestan mag rekenen op een basisplaats.

Bij Club Brugge lieten enkele spelers al optekenen dat ze het paars-witte feestje willen verpesten. Coach Christoph Daum ging daar niet in mee en zei: "We gaan naar Anderlecht en daarna feliciteer ik die mannen." Proberen in de underdogrol te duwen of toch berusting? We zullen het zien. Wel kan de Duitser geen beroep doen op Carl Hoefkens die ook geschorst is. En nog meer zorgen want ook Refaelov en Vazquez zitten niet in de wedstrijdkern door blessures. Camozzato, Vadis en Lestienne nemen hun plaats in. Bacca is de diepe spits, wan Akpala zit op de bank.

Wij houden u van alle ontwikkelingen op de hoogte en brengen u na de match ook reacties heet van de naald.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij BWIN op Club Brugge daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 165 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Club Brugge  wint u 500 euro.

Meer nieuws