cluClub Brugge
staStandard
Datum: 01/04/2013 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Jan Breydel
Live Zet Club Brugge ongeslagen reeks verder?
Zet Club Brugge ongeslagen reeks verder?
Foto: © SC

Club Brugge is met vertrouwen uit de laatste wedstrijden van de reguliere competitie gekomen. Het verloor zes wedstrijden op rij niet. Kan het ook vandaag winnen en zo tot op drie punten van de tweede plaats komen? Volg het live mee.

Club Brugge lijkt op het juiste moment fit. Het verloor de laatste maand niet van Anderlecht, won op het veld van Zulte Waregem en Club nam makkelijk de maat van Cercle en Lierse. De ploeg wil play-off I goed inzetten met een match tegen Standard, de nummer zes uit de reguliere competitie.

In de competitie pakte Club Brugge bovendien 6 op 6 tegen Standard, wat het beste doet vermoeden voor de Bruggelingen. Thuis won het met 4-2, op Sclessin werd het 1-3. Blondel, Dhoest, Hoefkens, Engels en Refaelov zijn wel allen geblesseerd.

De selectie van Club Brugge: Vladan Kujovic, Bojan Jorgacevic, Tom Høgli, Fredrik Stenman, Jim Larsen, Ryan Donk, Thomas Meunier, Laurens De Bock, Oscar Duarte, Enock Adu, Jesper Jørgensen, Victor Vazquez, Vadis Odjidja, Mohamed Tchité, Maxime Lestienne, Ivan Trickovski, Eidur Gudjohnsen, Carlos Bacca.

Standard begint vermoedelijk met een heel ander gevoel aan play-off I. Op speeldag 30 leed het een pijnlijke thuisnederlaag tegen Lokeren en zo kwam het als zesde uit de reguliere competitie. Vorig jaar kon het geen punt wegkapen uit Jan Breydel, maar als het dat nu wel doet springt het meteen over Club Brugge in de stand.

De selectie van Standard: Kawashima, Moris, Cissé, Opare, Ciman, Kanu, Fiore, Diabaté, Vainqueur, Buyens, Mpoku, Ajdarevic, Cristea, Bulot, Buzaglo, Nagai, Reza, Tucudean, Ezekiel, Batshuayi.

Wie wint deze partij? Waag er een gokje op bij UNIBET. Club Brugge is duidelijk favoriet. Als je 60 euro inzet op het feit dat de thuisploeg wint, kan je 120 euro verdienen. Een gokje op de bezoekers kan u zo maar eventjes 198 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws