andAnderlecht
kvoKV Oostende
Datum: 08/05/2016 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Lotto Park
Anderlecht op zoek naar revanche: "Ik zag het aan de manier waarop er getraind werd"

Anderlecht wil revanche voor de 4-2-nederlaag in Oostende

Anderlecht op zoek naar revanche: "Ik zag het aan de manier waarop er getraind werd"
Foto: © Photonews

Anderlecht ontvangt deze namiddag om 14u30 KV Oostende. En daar hebben ze wel nog een appeltje mee te schillen. Besnik Hasi zal geen zorgen hebben om zijn troepen te motiveren, want het revanchegevoel in de groep blijkt heel groot te zijn.

De pandoering van twee weken geleden in Oostende is immers nog niet vergeten. Het werd op Neerpede omgedoopt tot 'Zwarte Zondag'. Voorzitter Roger Vanden Stock sprak over de schandaligste match van tijdens zijn bewind.

En dus moet het Astridpark zondagnamiddag grinta zien. Gelukkig is Steven Defour fit bevonden voor de dienst. Aan de ploeg die vorige week AA Gent klopte zal dus niet veel veranderd worden. Behalve natuurlijk de geschorste Kara Mbodji, waardoor Michaël Heylen in de ploeg komt.

"Er zijn altijd ploegen die je wel liggen en teams waartegen je het altijd moeilijk hebt. De mannen van Yves Vanderhaeghe liggen ons duidelijk niet", aldus Hasi vrijdag. "Twee van onze drie partijen tegen Oostende waren echt slecht. We moeten nu reageren, anders is het gedaan. De spelers beseffen dat ook, dat zie ik aan de manier waarop ze trainen."

Dit is geen kampioenenploeg

Jordan Lukaku

Bij KV Oostende zijn er meer zorgen. Yves Vanderhaeghe mist zijn twee vleugelverdedigers Capon en Lukaku. Er was wel goed nieuws over Gohi Bi Cyriac, die wel kan spelen tegen zijn ex-club.

Jordan Lukaku had wel nog een straffe uitspraak in huis. "Dit Anderlecht is in mijn ogen geen kampioenenploeg", aldus Lukaku in HLN. "Veel spelers zochten lange tijd naar hun beste vorm, niemand steekt er bovenuit, de reguliere competitie was niet super..."

Gokje wagen?

Bij Unibet kan u immers een leuke som opstrijken als u het verloop van de match juist inschat. Anderlecht is zwaar favoriet, maar een gokje op Oostende levert u maar liefst 7,85 keer uw inzet op. Ga gauw kijken via DEZE link om te zien wat er nog allemaal mogelijk is.

Meer nieuws