Onheilspellende berichten over Marc Brys: 'Geschorst of ontslagen?"

Onheilspellende berichten over Marc Brys: 'Geschorst of ontslagen?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een goede maand geleden werd Marc Brys voorgesteld als bondscoach van Kameroen. Onze landgenoot zou echter al weer ontslagen zijn.

Het was begin april dat Marc Brys aangesteld werd als bondscoach van het Afrikaanse land. De aanstelling gebeurde echter zonder medeweten van bondsvoorzitter Samuel Eto’o.

Brys kreeg zijn job van de minister van Sport Narcisse Mouelle Kombi. Die zou volledig op zijn eentje de aanstelling van Brys geregeld hebben, wat zorgde voor een hele soep in Kameroen.

De ruzie tussen de twee tenoren van het Kameroense voetbal leek even te gaan liggen zijn. Brys maakte zelfs zijn selectie bekend voor de WK-kwalificatiewedstrijden met Kameroen tegen Kaapverdië en Angola.

Ontslagen?

Toch lijkt het nu zo goed als onmogelijk dat Brys ook maar één wedstrijd bondscoach van Kameroen zal zijn. Dat valt af te leiden uit een communiqué van de Kameroense voetbalfederatie waarin staat dat de volledige technische staff van de nationale ploeg geschorst is.

Samuel Eto’o is op korte termijn op zoek naar enkele een eigen staff om de volgende interlandperiode het team te leiden.

RTBF gaat zelfs een stapje verder en zegt dat Marc Brys samen met zijn assistenten al ontslagen zou zijn. De komende dagen komt er hoe dan ook meer duidelijkheid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties