Volg de match tussen KRC Genk en Bayer Leverkusen live, samen met vele andere supporters.

Racing Genk: Laszlo Köteles, Anthony Vanden Borre, Ngongca Anele, Jeroen Simaeys, Daniel Tözser, Fabien Camus, Nadson, Ndabashinze Dugary, Daniel Pudil, Jelle Vossen, Anthony Limbombe.
Bayer Leverkusen: Bernd Leno, Daniel Schwaab , Stefan Reinartz, Michal Kadlec, Gonzalo Castro, Simon Rolfes, Lars Bender, Michael Ballack, Sidney Sam, André Schürrle, Eren Derdiyok.
1
De match is begonnen.
6
De eerste kans van de wedstrijd is voor Leverkusen. Köteles bokst een vrije trap van Schürrle uit zijn doel.
7
RC Genk speelt opmerkelijk voorzichtiger dan in de vorige wedstrijden.
12
De wedstrijd moet nog op gang komen. Beide ploegen zitten nog in een studieronde.
16
De vrije trap van Deridyok gaat hoog over.
20
De wedstrijd blijft tot nu toe kansarm. Leverkusen heeft wel overwicht, maar doet daar weinig mee.
21
Derdiyok zijn zwak schotje wordt makkelijk opgeraapt door de Genkse doelman.
24
Rolfes zijn afstandsschot gaat ver naast.
29

Goal
Doelpunt van Jelle Vossen (Ndabashinze Dugary)
Jelle Vossen brengt RC Genk op voorsprong! Vossen trapt een voorzet van Dugary in één tijd binnen. De bal gaat net tussen doelman en paal tegen de latten.
31
Genk komt op kruisssnelheid. Limbombe zet voor en Camus trapt de bal tegen de buitenkant van de paal.
31
Is de wedstrijd eindelijk begonnen?
34
Opnieuw is Genk gevaarlijk. Doelman Leno tikt een botsende kopbal van Simaeys over.
40
Leverkusen slaagt er voorlopig niet in om het Genk onder druk te zetten.
42
 Gele kaart voor Jelle Vossen

43
Köteles moet een schot van Sam lossen, gelukkig kan Pudil tijdig weg werken.

Scheidsrechter
Rust
RC Genk mag met een 1-0 voorsprong gaan rusten. Hopelijk kan Genk deze voorsprong ook in de tweede helft vasthouden.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
50
Genk blijft ook in de tweede helft op niveau voetballen. Leverkusen heeft het niet makkelijk.
52
Het kopballetje van Derdiyok gaat naast.
53
Schürrle trapt in de handen van Köteles.
55
Genk komt nu goed weg. Köteles redt met de voet op een schot van Schürrle en de rebound gaat over.
58
De vrije trap van Camus waait ver naast.
61
Derdiyok kopt een vrije trap van Ballack over.
66
Leverkusen probeert nu de druk op te voeren. De Duitsers voelen dat ze een tandje gaan moeten bijsteken als ze het Genk nog moeilijk willen maken.
68
Derdiyok slaagt er niet in om een voorzet van Castro binnen te glijden.