gnkKRC Genk
levBayer Leverkusen
Datum: 06/12/2011 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Luminus Arena
Live Mario Been kiest voor defensieve zekerheid tegen Leverkusen
Fabian Morren
| 0 reacties
Mario Been kiest voor defensieve zekerheid tegen Leverkusen
Foto: © SC

Racing Genk speelt vanavond enkel nog om de eer. Voor Leverkusen is de wedstrijd iets belangrijk. Zij spelen nog om de groepswinst, maar zijn al wel zeker van een plek in de achtste finales van de Champions League.

Ondanks de kwalificatie zal Leverkusen toch op volle sterkte aantreden. De Duitsers worden al wild van het idee alleen om Chelsea en Valencia achter zich te kunnen laten.

Genk wil na de 7-0 eerherstel. Het lijkt niet onmogelijk, want thuis werd er in deze CL-campagne nog niet verloren. Die eer willen de Limburgers graag in stand houden. 

Het zal wel moeten gebeuren zonder Kevin De Bruyne, die een teenbreuk opliep tegen Beerschot. Jelle Vossen en Jeroen Simaeys zijn er wel weer bij. Vooral van Simaeys wordt veel verwacht. Hij moet de Genkse defensie weer wat meer stabiliteit geven.

UPDATE 20:01: Het gebeurt niet zo vaak, maar Mario Been past zijn opstelling zowaar aan aan de tegenstander. Genk speelt vanavond met een extra mannetje op het middenveld. Elyaniv Barda en Thomas Buffel starten op de bank. Anele komt het middenveld versterken. Ook Jeroen Simaeys begint aan de aftrap.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Leverkusen is favoriet. Een gokje op Genk daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Leverkusen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 213 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Genk wint u 1125 euro.

Meer nieuws