Datum: 08/08/2012 20:30
Competitie: Champions League
Speeldag: Derde voorronde (Terug)
Stadion: Jan Breydel
Live Club moet tegen FCK eerste stap richting CL zetten
Tomas Taecke
| 0 reacties
Club moet tegen FCK eerste stap richting CL zetten
Foto: © SC

Club Brugge hoopt zich vanavond tegen het FC Kopenhagen van Ariël Jacobs te plaatsen voor de laatste hindernis -of vierde voorronde- op weg naar de Champions League. Na de brilscore in Denemarken heeft blauw-zwart genoeg aan een zege om zich te kwalificeren.

Club Brugge staat woensdagavond meteen voor één van de sleutelwedstrijden van het nieuwe seizoen. Als blauw-zwart zich weet te ontdoen van FC Kopenhagen en Ariël Jacobs, rest hen nog één kwalificatieronde om de poort van het kampioenenbal open te beuken.

Georges Leekens kan straks een beroep doen op Tchité, Vadis en Zimling. Het drietal start in de basiself. Bart Buysse is geblesseerd, Hoefkens komt wel opnieuw op de rechtsachter. Jorgensen en Stenman zijn langer uit de roulatie.

Ariël Jacobs heeft minder zorgen. Enkel Delaney is geblesseerd achtergebleven. De wedstrijd wordt geleid door de Griekse scheidsrechter Koukoulakis en is LIVE te volgen op onze website vanaf 20.30u.
 

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Kopenhagen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club Brugge met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 190 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Kopenhagen strijkt u eveneens 390 euro op.

Meer nieuws