Datum: 01/04/2014 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Nou Camp Barcelona
Weinig problemen voor Barça en Bayern
Weinig problemen voor Barça en Bayern
Foto: © SC

De Champions League begint nu echt, zoveel moge duidelijk zijn. De laatste acht teams strijden vanaf vandaag voor de opperste glorie. Welke Belgen bekeren verder?

Vanavond staan de eerste twee wedstrijden op het programma. In Spanje is dat alvast een onderling duel tussen twee titelpretendenten. Barcelona neemt het op Hét moment bij uitstek voor Thibaut Courtois om te schitteren.

De doelman van de Rode Duivels kon in zijn carrière nog nooit winnen van Barça. Keert het momentum zich nu? Bovendien heeft Courtois nog maar 2 keer de nul gehouden tegen de Catalanen.

Weinigen geloven alvast in de kansen van Atlético Madrid. En ook Fellaini en Januzaj zouden deze ronde wel eens hun Waterloo kunnen vinden tegen het Bayern München van Daniël Van Buyten.

Kan Courtois de nul houden?

Stel je even voor dat Courtois de nul kan houden tegen Barcelona, dan levert je gratis bonus meteen 750 euro op. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

En extra goed nieuws: er is een blessuretijdverzekering, waarbij elke gok tot 100 euro op juiste score, halftime/fulltime of de eerste of laatste doelpuntenmaker wordt terugbetaald als er in de blessuretijd wordt gescoord. Zet dus in!

Meer nieuws