Datum: 23/04/2015 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Kwart Finales (T)
Stadion: Stadio San Paolo
Collega's De Bruyne op zoek naar stunt van het jaar
Collega's De Bruyne op zoek naar stunt van het jaar
Foto: © Photonews

Vanavond staan de kwartfinales van de Europa League anno 2014-2015 op het programma. In Oekraïne neemt Club het op tegen Dnipro, maar er zijn nog drie duels om duimen en vingers van af te likken. Kevin De Bruyne krijgt rust, zijn team staat voor een haast onmogelijke opdracht.

De strijd tussen Rode Duivels Kevin De Bruyne en Dries Mertens werd vorige week - met dank aan Mertens - een waar slagveld voor de Duitsers. Terugkomen van een 1-4? Dat is zelden of nooit gebeurd.

De Bruyne krijgt rust van zijn team - wat aantoont dat ze er misschien ook niet meer in geloven. Maar je weet maar nooit. Dan moet Bas Dost natuurlijk wel de weg naar doel terugvinden.

Wat doen Zenitbelgen?

Sevilla neemt het met Carlos Bacca dan weer op tegen Zenit Sint-Petersburg, waar Nicolas Lombaerts en Axel Witsel dromen van de halve finales in de Europa League. De heenwedstrijd werd door Sevilla met nipte cijfers (2-1) gewonnen, nu moeten onze Rode Duivels het in eigen huis zien recht te zetten.

Uitkijken is het verder ook of Fiorentina zich als tweede Italiaanse club bij de laatste vier zou kunnen scharen, dan wel dat Dynamo Kiev zich weet te plaatsen. 

Denk jij dat de De Duitsers van Wolfsburg het allemaal nog rechtzetten? Waag er dan een gokje op bij Unibet! Als je 60 euro inzet op het doorgaan van hen, dan kan je 1560 euro opstrijken.

Nog geen account bij Unibet? Maak er dan snel een aan via DEZE SITE en neem je welkomstbonus van 60 euro in ontvangst!

Meer nieuws

Europa League

 Halve Finales (H)