Stadion: Oblasny SportKomplex (OSK) Metalist

Herbeleef Metalist Kharkov - Sporting Lokeren (Europa League )

Volg de match tussen Metalist Kharkov en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Bij Lokeren krijgen een aantal vaste waarden rust, wat meteen betekent dat enkele jongeren hun kans krijgen. Ook Remacle en Leye starten in de basis.
1
Metalist Kharkov - Sporting Lokeren: 0-0
1
En we zijn er aan begonnen in Lviv.
6
Het eerste gevaar is voor de bezoekers, maar zonder erg voor Kharkiv.
10
De Pauw met het eerste schot op doel in een gesloten wedstrijd! In het zijnet, half metertje naast zowat.
14
Dessers met een knap schot tegen de paal. Was er al gefloten?
16

Goal
Doelpunt van Mbaye Leye (Evariste Ngolok)
Prijs voor Lokeren. Niet dat we al veel zagen, maar de bezoekers al bij al toch verdiend op voorsprong.
18
 Gele kaart voor Cyriel Dessers

19
Het antwoord van de thuisploeg? Een schot meters over.
22
We zijn halfweg de eerste helft en er is echt heel weinig beleving. Dat is omdat we natuurlijk niet in Kharkiv aan het spelen zijn.
26
Het wordt nu wat meer bikkelen op het middenveld, maar Lokeren vooralsnog baas boven baas.
30
Copa dan toch eens aan het werk gezet, maar het schotje van Bolbat? Daar heeft de Ivoriaan weinig last mee!
33
Bijna Leye met de 0-2, maar hij kan de voorzet van Odoi niet cadreren!
36
Lokeren blijft het veldspel omzetten in het meeste gevaar, maar de dreiging is wel wat weg.
37
 Gele kaart voor Oleg Krasnopyorov
Tweede gele kaart uit een nochtans faire wedstrijd!
41
We kabbelen stilaan richting rust, Lokeren heeft de match onder controle.
44
Dan toch Dessers nog eens met de kop, maar de Lokerenyoungster kan de 0-2 net niet binnenknikken. Met dank aan de bezoekende goalie.
45+1
We krijgen er nog een minuutje bij.

Scheidsrechter
Rust
Metalist Kharkov - Sporting Lokeren: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:52
Lokeren met (verdiende) voorsprong naar koffie
En zo gaan we op zoek naar de koffie. Lokeren staat verdiend met 0-1 voor, Copa moest nog maar een keer tussenkomen.
21:56
Lokeren op weg naar 10 op 18
Nog 45 minuten heeft Lokeren te spelen in Europa en het moet gezegd: met 10 op 18 zouden ze het zeker niet slecht gedaan hebben. Jammer genoeg levert dat sowieso geen Europese lente meer op ...
49
Bij de thuisploeg moet het allemaal van Bolbat komen, maar opnieuw is Copa niet onder de indruk.
52
De match gaat nu wat meer op en neer dan in de eerste helft, ook de thuisploeg heeft zin om misschien toch eens een puntje te pakken in deze EL-campagne.
56
Gaat er nog eens iets gebeuren, of moeten we gewoon doodvriezen in Oekraïne?
59
Fouten blijven de dienst uitmaken voorlopig. Nog een dik halfuur te spelen, Lokeren heeft het onder controle.
62
De Pauw haalt uit op voorzet van Remacle, maar de bal gaat in het blok.
65
Op Punten wint Lokeren ook de tweede helft, maar echt veel opwinding zijn we nog niet rijker geworden.
68
Peter Maes maakt zich nog eens druk voor zijn dug-out. Na het schot van Rebenok mag dat ook wel eens, want zo gevaarlijk was Kharkiv nog niet vanavond.
70
Gumenyuk komt opzetten, maar slaagt er nog in om de bal aan de tweede paal niet binnen te trappen.
74
Lokeren moet nog kwartier volhouden
De thuisploeg komt steeds meer opzetten, Lokeren houdt voorlopig de voorsprong vast.