Metalist Kharkov
lokSporting Lokeren
Datum: 11/12/2014 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Oblasny SportKomplex (OSK) Metalist
Lokeren geeft jonkies kans in Oekraïne
Lokeren geeft jonkies kans in Oekraïne
Foto: © SC

Voor Sporting Lokeren zit het Europees verhaal er eigenlijk al op, maar er uit gaan met 10 punten geeft toch altijd wat meer cachet dan er uitgaan met 7 punten. In en tegen het puntenloze Kharkiv geen onmogelijke opdracht.

Het is natuurlijk vooral afwachten hoe Peter Maes voor de dag wil en zal komen in Oekraïne. Een grote fan van roteren kan je de oefenmeester van de Waaslanders niet noemen, maar in een match waarin niets meer hoeft ...

Coryn, Ngolok, Mertens, Dessers, ... ze mogen meer dan waarschijnlijk op hun kans rekenen. En dan moeten ze in Oekraïne maar laten zien wat ze in hun mars hebben.

Het resultaat doet er eigenlijk niet meer toe, want top-2 in de groep is onmogelijk omdat de onderlinge resultaten tegenover Trabzonspor tegenvallen. 

Verwacht je een Waaslandse overwinning?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je 132 euro op. Denk je dat er eerder een gelijkspel uitrollen zal? Dan mag je een mooie 144 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws