Datum: 10/09/2013 20:15
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 8
GROEP G: Bosnië-Herzegovina heeft schrik van Slovakije
GROEP G: Bosnië-Herzegovina heeft schrik van Slovakije
Foto: © SC

Bosnië-Herzegovina heeft voorlopig drie punten meer in de WK- kwalificatiecampagne gesprokkeld dan Griekenland. Komt daar verandering in op speeldag 7?

Voor vrijdag leek er geen vuiltje aan de lucht voor Bosnië-Herzegovina. Thuiswinst tegen Slovakije zou hen duidelijk aan de leiding houden in de poule en de reis richting Brazilië iets dichter hebben gebracht. Het viel echter compleet anders uit: 0-1 thuisnederlaag tegen de Slovaken, die nu ineens weer komen mee bakkeleien voor plek een of twee in de groep.

Bosnië-Herzegovina moet nu vier dagen later aan de bak in Slovakije - onze Rode Duivels weten hoe het voelt om na een thuisnederlaag meteen op zoek te gaan naar punten op bezoek bij dat land, want we hadden al eens hetzelfde voor met ... Bosnië-Herzegovina. Kan het Balkanland zich wel herpakken? 

De Grieken zullen het alvast heel graag zien gebeuren, terwijl ze zelf proberen de punten thuis te houden tegen Letland. Normaliter geen enkel probleem, maar je weet natuurlijk maar nooit.

De wedstrijden:

Litouwen - Liechtenstein 17.00 uur - live op Unibet TV
Slovakije - Bosnië-Herzegovina 20.15 uur - live op Unibet TV
Griekenland - Letland 20.45 uur - live op Unibet TV

Kan Slovakije opnieuw stunten?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 156 euro op bij winst van de Bosniërs. Maar als de Slovaken opnieuw kunnen stunten, krijg je evenveel - een aanrader dus! Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in via www.unibet.be/voetbalkrant!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)