Datum: 06/09/2013 21:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 9
GROEP H: Engeland onder druk tegen Moldavië
GROEP H: Engeland onder druk tegen Moldavië
Foto: © SC

In groep H gaat Engeland op zoek naar een thuisoverwinning tegen een op papier zwakker Moldavië. In de Engelse pers wordt de boel alvast op scherp gezet: het mag niet mislopen.

Engeland heeft het initiatief in groep H weer min of meer kunnen overnemen, door puntenverlies van Montenegro tegen Oekraïne. Daardoor hebben de Engelsen op dit moment het minste verliespunten van alle teams in de poule.

Tegen Moldavië mag het alvast niet mislopen: de heenwedstrijd in het Oosten eindigde op 0-5, een uitslag die nu een minimum is voor de Britten. Het zal dat wel zonder Rooney moeten doen, die met een hoofdwonde aan de kant moet blijven.

Montenegro moet op bezoek bij Polen zorgen voor een overwinning om mee te blijven bakkeleien voor de groepswinst, Oekraïne krijgt San Marino op bezoek en zal proberen voor dubbele cijfers te gaan.

De wedstrijden:

Oekraïne - San Marino 20 uur - live op Unibet TV
Polen - Montenegro 20.45 uur - live op Unibet TV
Engeland - Moldavië 21 uur

Kan Moldavië iets pakken?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 63 euro op bij winst van Engeland. Denk je dat Moldavië voor een stunt(je) kan zorgen? Bij een gelijkspel kan je al 750 euro bijschrijven, een overwinning van de oostblokkers zou zelfs 1680 euro opleveren. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)