Datum: 06/09/2013 20:30
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 9
GROEP I: Blijven Spanje en Frankrijk recht?
GROEP I: Blijven Spanje en Frankrijk recht?
Foto: © SC

In groep I gaan Frankrijk en Spanje straks in een uitwedstrijd op zoek naar definitieve zekerheid over de top-2 in hun poule. Ze moeten dan voorbij Georgië respectievelijk Finland.

Op dit moment staat Spanje met elf punten uit vijf wedstrijden een puntje boven Frankrijk en vijf boven Finland. De echte strijd in deze groep lijkt dan ook eens te meer de strijd om de eerste plek, maar daarbij is het belangrijk om geen fouten te maken.

Finland en Georgië weten dat ze met een stunt in eigen huis moeten uitpakken om nog maar enigszins te kunnen dromen van een verlengd avontuur in deze kwalificatiecampagne.

De Spaanse bondscoach hield geheim wie vanavond onder de lat zou gaan staan, maar eigenlijk zijn de Iberiërs het aan hun stand verplicht om sowieso de nul te houden in het hoge Noorden.

De wedstrijden:

Georgië - Frankrijk 20.15 uur - live op Unibet TV
Finland - Spanje 20.30 uur - live op Unibet TV

Kan Finland stunten?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 84 euro op bij winst van Spanje. Denk je dat Finland een stuntje kan placeren? Bij een gelijkspel kan je al 480 euro bijschrijven, een overwinning van de stugge Finnen levert zelfs 1080 euro op. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)