U21belBelgië
molMoldavië
Datum: 30/03/2015 20:00
Competitie: EK Beloften
Speeldag: Speeldag 1
Beloften beginnen met aperitiefhapje aan eerste campagne zonder Malanda
Beloften beginnen met aperitiefhapje aan eerste campagne zonder Malanda
Foto: © photonews

De nationale beloftenploeg van de opent vandaag tegen Moldavië de jacht op het EK 2017 in Polen. Elk punt kan belangrijk zijn, een misstap staat dan ook niet in het woordenboek van bondscoach Johan Walem. Al zal de afwezigheid van Junior Malanda toch ook doorwegen op de groep.

Malanda was de kapitein van de troepen van Walem op weg naar het EK in Tsjechië deze zomer. Dat EK werd in een groep met Servië en Italië net niet gehaald, dankzij onder andere een sterke Mitrovic.

Het wordt dus uitkijken wie Walem als zijn nieuwe aanvoerder zal selecteren. Want van de tegenstand zal de spanning vandaag niet komen: het nietige Moldavië is normaliter niet meer dan een aperitiefhapje in een haalbare groep, met ook nog Montenegro, Letland, Malta en Tsjechië.

Voor enkele spelers is het de eerste keer bij de nationale beloftenploeg: denken we maar aan Cyriel Dessers of Obbi Oulare. Met Praet, Raman en Storm moesten enkelen wel geblesseerd afhaken.

Pakt België gewoon de winst, of kan Moldavië stunten? Een gelijkspel kan van je gratis bonus van 60 euro - claim hem HIER! - meteen 465 euro maken. En als de bezoekers winnen? 780 euro rijker!

Meer nieuws

EK Beloften