Stadion: Lotto Park

Herbeleef Anderlecht - Standard de Liège (Super League - Play-off 1)

Volg de match tussen Anderlecht en Standard de Liège live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Kan Anderlecht de uittredend kampioen nog iets in de weg leggen op weg naar een nieuwe titel?
1
RSC Anderlecht-Standard Fémina de Liège: 0-0
2

Goal
Doelpunt van Aline Zeler (Onbekend Onbekend)
Meteen prijs voor de bezoekers: een diepe bal op Zeler en de aanvalster blijft koel voor haar 15e van het seizoen.
6
De thuisploeg probeert er nu voetballend wat uit te komen, maar echt gevaar zit er vooralsnog niet in. Lichtfus moet tussenkomen voor Wiard kan binnentikken.
10
Daar is Standard opnieuw, maar een harde knal voorlangs!
14
Bijna opnieuw een steekbal op Zeler, maar iets te hard van Schoenmakers!
19
De thuisploeg komt er dan toch eens uit. Kopballen van Wajnblum, Wiard en Carvalhas zijn net niet dreigend genoeg of gaan net naast. Paars-wit heeft het evenwicht enigszins weten te herstellen.
23
Plots moet Lichtfus een bal van onder haar lat gaan plukken!
28
De fans van Standard maken al een eerste feestje, maar het is natuurlijk nog meer dan een uur voor ze echt kunnen vieren.
32
Het zit Anderlecht ook niet mee: pegel van Gelders spat uit elkaar op de lat!
34
Ferme tackle op Schoenmakers, de fans willen een elfmeter, maar op de bal lijkt ons dat.
39
Vanmechelen nog eens in het straatje, maar ze is niet snel genoeg bij de bal om richting doel te gaan.
41
Kansen voor Anderlecht, maar Standard nog steeds op rozen
Voorlopig is de titel nog steeds voor Standard. Het staat 0-1 voor bij Anderlecht, maar Lichtfus zag toch opnieuw veel Standardspeelsters opduiken voor haar kooi.
45
De bedoeling is een doorsteekpass op Schoenmakers, maar die komt er net niet door!

Scheidsrechter
Rust
RSC Anderlecht - Standard Fémina de Liège: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:17
Rusten doen we bij 0-1 hier in Tubeke. Nog 45 minuten en Standard is kampioen!
48
Ook in de tweede helft gaat het spel vooralsnog goed op en neer. Echte kansen? Nog niet.
52
Een bal vanop links zoeft net naast de kooi van Lichtfus. Ook in deze tweede helft probeert Anderlecht de bakens nog te verzetten!
53
Lemey wordt tot een redding gedwongen, maar lost het proper op!
54
Afstandsknal Zeler, Lemey tikt in corner.
58
Een vrije trap levert gevaar op voor Anderlecht, maar Lichtfus ligt goed in haar hoek!
60
En nu een trap van Deloose, maar hoog over! Nog een halfuur!
64
Het spel blijft goed over en weer gaan. De 0-2 kan het feest helemaal inleiden, de 1-1 kan voor stress zorgen.
68
De match is halfweg de tweede helft, Anderlecht kan Standard vooralsnog niet in verlegenheid brengen.
72
Nog een dik kwartier. De thuisploeg blijft zich roeren, al is het echte gevaar er niet meer bij!
76
Nog een kwartier en het lijkt hier binnen: Schoenmakers maakt de 0-2!
76

Goal
Doelpunt van Sanne Schoenmakers (Onbekend Onbekend)

79
Vanmechelen zet zich door in de zestien, maar de bal wordt ontzet!
79
84
Wiard nog eens met een goede kans, maar Lichtfus tikt weg!
87
Nog vijf minuutjes. Krijgen we nog een kentering? Welnee, de champagne mag stilaan uit de koelkasten.