Volg de match tussen België en Bosnië-Herzegovina live, samen met vele andere supporters.

Pakken de Red Flames meteen hun eerste drie punten op weg naar Nederland? Volg het bij ons LIVE!
Bosnië-Herzegovina trapt de wedstrijd op gang hier aan Den Dreef in Leuven.
De eerste kans is voor de Belgian Red Flames. Wullaert breekt los op rechts en komt met de perfecte voorzet, maar Van Gorp verslikt zich half in de bal. Jammer, daar zat meer in.
4
Geen echte verrassingen in de basiself bij België overigens. Wie er in Polen bij was, kent de opstelling van buiten. Met Elien Van Wynendaele centraal achterin en Davina Philtjens op linksachter.
6
België monopoliseert de bal en komt ook steeds meer op de helft van de bezoekers. Wullaert met het schotje, maar via een Bosnisch been in corner.
7

Owngoal
Owngoal van Nikolina Dijaković: -
En het staat al 1-0 voor de Belgen. Een corner van Wullaert wijkt via Dijakovic in doel.
10
Een schotje van Zeler zeilt over de kooi van Hasanbegovic.
13
Van Gorp met de klare kijk en de pass naar De Caigny. Die probeert meteen te verlengen richting Zeler, maar de doorsteekbal is net niet hard genoeg en weg kans.
16
De bezoekers komen stilaan iets meer opzetten. Philtjens en co blijven rustig wegkoppen en komen er op de counter soms vervaarlijk uit.
17
De Bosnische keepster kan nog net een vrije trap afweren, voor Van Gorp kan binnentikken in een leeg doel. Het blijft 1-0.
19
Opnieuw een corner, nadat een Bosnisch been gevaarlijk ontzet. Bijna het tweede owngoaltje van de avond.
20

Goal
Doelpunt van Cécile De Gernier (Tessa Wullaert)
En een nieuwe corner zorgt voor een nieuw doelpunt. Cécile De Gernier is er als de kippen bij om een corner meteen richting eerste paal binnen te steken.
23
Ook Wullaert probeert het eens vanuit de tweede lijn, maar ze ziet haar schot geblokt worden.
26
De passen van Tine De Caigny komen tot op heden allemaal niet aan. De bedoeling is vaak wel slim en listig.
27
Heet standje voor de Bosnische kooi. Hasanbegovic doet er nog een stevig staaltje bovenop en heeft even verzorging nodig.
30

Goal
3-0 ... Neen, afgekeurd
Julie Biesmans tikte de bal aan de tweede paal nog binnen, maar ze was al afgevlagd en afgefloten wegens buitenspel.
33

Goal
Doelpunt van Aline Zeler (Tessa Wullaert)
Een voorzet vanop links wordt door Aline Zeler perfect tegen de touwen gekopt. En zo kopt ze zich meteen de geschiedenis in als topschutster aller tijden.
35

Goal
Doelpunt van Janice Cayman (Onbekend Onbekend)
Wat een doelpunt van Janice Cayman. Lekker op de slof nemen en in de winkelhaak. Zo gaat het lekker, de speelsters van Bosnië houden crisisberaad.
37
Een soort van wave op twee fronten. Komiek om zien, dat zeker. De buit is nu al binnen.
39
De Gernier haalt de trekker nog eens over, maar toch vijf metertjes naast. We werden iets te verwend, zullen we maar denken.
41

Goal
Doelpunt van Aline Zeler (Penalty)
En na 24 volgt meteen ook 25 voor Aline Zeler. Femke Maes meteen uit de geschiedenisboeken.
42
 Gele kaart voor Amira Spahić
Geel voor de penaltyfout
44
We gaan bijna naar de rust toe, maar de eerste drie punten zijn toch al binnen voor België. Zoveel is nu al duidelijk.
45+1
We krijgen er een minuutje bij.

Scheidsrechter
Rust
België - Bosnië-Herzegovina: 5-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:18
Rusten met een forfaitscore: feestje aan Den Dreef
En zo gaan we de rust in met 5-0 voor de Red Flames. Na de rust voor de dubbele cijfers gaan? Laat het ons hopen!
46
De bal rolt terug aan Den Dreef.
46
Vervangen Nejra Šabić
Ingevallen Amna Lihović

47
Lekkere voorzet Wullaert, maar Zeler kan er de kop net niet onder zetten. Aan de overkant moet Odeurs ver uit haar goal.
50
Zeler opnieuw met een kopslag, maar deze keer naast de kooi van Hasanbegovic.
53
De Gernier probeert het wel van heel erg ver, maar Hasanbegovic kan nog over haar kooi tikken.
55
Ook Coutereels probeert het eens van ver, maar niet doeltreffend genoeg.
57
Het tempo is toch wat ingezakt in vergelijking met voor de rust.
59
Van Bosnische zijde valt vooral op dat alles toch wat bitser is geworden ...
61
Uurtje ver, in de tweede helft voorlopig nog geen grote kansen van de thuisploeg.
62
Vervangen Julie Biesmans
Ingevallen Sara Yüceil

Eerste wissel van Serneels!
65
Echt verfijnd was het voetbal nog niet na de pauze, al hoeft het natuurlijk niet echt meer voor de Flames.
68
Een vrije trap van Wullaert gaat recht in de handen van Hasanbegovic. Het vuur is wat uit de match.
71

Penalty
Penalty voor België
Hasanbegovic komt als een wildin uit op Wullaert, krijgt een gele prent en uiteraard ook een nieuwe strafschop.
71
 Gele kaart voor Envera Hasanbegović
De fout werd bestraft met geel!
72

Goal
Doelpunt van Maud Coutereels (Penalty)
We hebben er een tijdje moeten op wachten, maar Coutereels maakt er vanop de stip dan toch 6-0 van. Nog een twintigtal minuten om de score te doen oplopen.