Competitie: Europa
Speeldag: Speeldag 15
Albanië pakt punt in Oekraïne
Ruben Claesen

Het reeds geplaatste Oekraïne is er niet in geslaagd zijn laatste duel te winnen. Het kwam niet verder dan 2-2 tegen Albanië.

Als je Oekraïne zegt, dan zeg je Shevchenko. De speler van AC Milan wist ook nu het doel te staan. Net voor de pauze maakte hij er 1-0 van, tevens ook de ruststand.

Na de rust wou Oekraïne de wedstrijd controleren, al werd Albanië steeds gevaarlijker. Dit resulteerde dan ook in de gelijkmaker, met nog een kwartier te spelen trapte Erion Bogani, speler van het Italiaanse Siena, Albanië op gelijk hoogte. En Bogdani had er zin in, want even later maakte hij er 1-2 van. Een verrassing leek in de maak, maar Ruslan Rotan (Dnjepropetrovsk) maakte vijf minuten voor tijd gelijk.