Competitie: Europa
Speeldag: Speeldag 2
Noorwegen en Turkije winnen vlot

Noorwegen - Moldavië 2 - 0

De Noren deden een uitstekende zaak in hun EK-kwalificatiewedstrijd tegen Moldavië. In de eerste helft was de thuisploeg wel de betere van Moldavië, maar kwam het niet tot scoren. Het was in de 46ste minuut dat de wedstrijd helemaal open brak. Berco kreeg een tweede gele kaart en dat was het sein dat Noorwegen op zoek moest gaan naar doelpunten. Die kwamen er ook diep in de tweede helft. Strømstad en Iversen zorgden een kwartier voor het einde voor de 2-0 eindstand. Door deze overwinning komt Noorwegen aan de leiding in zijn groep.

Turkije - Malta 2 - 0

Ook de Turken wonnen in de groep van Noorwegen hun thuiswedstrijd met 2-0. Het zwakkere Malta was dit keer het slachtoffer. Ook in deze wedstrijd vielen de doelpunten pas in de tweede helft. Nihat zorgde iets voor het uur voor de openingstreffer en even later zette Metin de 2-0 eindstand op het bord. [TH]