Volg de match tussen Griekenland en België live, samen met vele andere supporters.

Pakken de Red Flames in Griekenland de volle buit, zodat ze met 6 op 9 de thuismatch tegen Griekenland kunnen aanvatten?
De wedstrijd is op gang gefloten.
3
De eerste aanval was voor België, maar Wullaert stond buitenspel.
7
Sidira met de vrije trap, maar over en naast. Geen problemen voor de Red Flames.
10
België komt opzetten. Eerst een goede mogelijkheid voor Daniëls, daarna eentje voor Wullaert. Nog geen doelpunten voorlopig.
15

Goal
Doelpunt van Aline Zeler (Tessa Wullaert)
Na een kwartier is het prijs voor België. Wullaert bedient Zeler en zij twijfelt niet: 0-1 na een knappe 'Standardaanval'.
18
Vervangen Maria Yatrakis
Ingevallen Eleni Peletidou

De doelvrouw gaat er na 18 minuten al uit. Een lichte blessure mogen we vermoeden.
24
Invalster Peletidou voorkomt een tweede doelpunt van Zeler.
27

Goal
Doelpunt van Aline Zeler (Onbekend Onbekend)
En het staat 0-2, opnieuw dankzij Aline Zeler. De aanvalster van de Red Flames bewijst haar offensieve kracht eens te meer.
30
 Gele kaart voor Sophia Koggouli
De Griekse aanvalster werkt Verbruggen tegen de grond en krijgt de eerste gele prent van de wedstrijd.
33
Daniëls bijna met de 0-3, maar de Griekse keepster kan goed redden.
39
Mermans met een schotje, maar alweer een goede redding. De druk komt van België en enkel van België.
42

Goal
Doelpunt van Sophia Koggouli (Danai Sidira)
Uit het niets weet Kongouli de 1-2 tegen de netten te prikken, op aangeven van Sidira. Koude douche iets voor de rust voor onze Red Flames.
45+1
 Gele kaart voor Eirini Vlasiadou
Geel voor Vlasiadou voor de fout op Daniëls
45+1

Penalty
Penalty voor België
Vlasiadou gaat in de fout op Daniëls, België krijgt een strafschop.
45+1

Goal
Doelpunt van Aline Zeler (Penalty)
1-3 Belgiuuuuum. Aline Zeler zorgt voor haar derde doelpunt vlak voor rust, België kan alsnog met een gerust hart aan de koffie.

Scheidsrechter
Rust
Griekenland - België: 1-3

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
16:22
België 1-3 voor aan de rust in Griekenland
1-3 aan de rust voor de Red Flames. Een goede eerste helft, zonder al te veel problemen voor de Belgen. Even werd het krap na een doelpunt uit het niets, maar de ruststand is rustgevend.
46
We zijn er terug aan begonnen in Griekenland.
51
Het is voorlopig wat aftasten in de tweede helft. Voor België hoeft het natuurlijk niet al te hard meer.
58

Goal
Doelpunt van Tessa Wullaert (Lien Mermans)
En het staat 1-4 voor de Red Flames. Tessa Wullaert bevestigt haar goede vorm en scoort ook in Griekenland een doelpunt.
61
 Gele kaart voor Maria Adamaki
Adamaki maakt een fout op Zeler, geel en strafschop!
62

Penalty
Nieuwe strafschop voor de Red Flames na de fout van Adamaki.
62

Goal
Doelpunt van Maud Coutereels (Penalty)
Maud Coutereels zet de strafschop feilloos om: 1-5 al voor de Red Flames!
66
In vergelijking met de wedstrijd tegen Albanië (toen 2-0 uit 29 kansen) is de doeltreffendheid omhoog gegaan. Dit kunnen we enkel toejuichen. Nog 25 minuten om de score hoger te doen oplopen.