Noorwegen komt nu opzetten, maar voorlopig geen doelpunt.

Gele kaart voor Lien Mermans

45+1

Goal
Doelpunt van Ingvild Stensland (Onbekend Onbekend)
Domper op de vreugde hier aan Den Dreef. De Flames leken de rust te gaan halen met 0-0, maar nadat een vrije trap niet wegraakte, zorgde Stensland met een droge schuiver voor de 0-1.
45+2
Nog een knal van Wullaert, maar net naast. Meteen rusten.

Scheidsrechter
Rust
België - Noorwegen: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Zetten de Flames het nog recht? Zeler en Wullaert beginnen er aan.
48
Heet standje, maar de bal spat op elkaar tegen de paal. In de herneming is Evrard uiteindelijk bij de les.
51

Goal
Doelpunt van Ada Hegerberg (Onbekend Onbekend)
Na een doelpuntje voor de rust nu ook snel eentje na de koffie. Hegerberg omspeelt de uitgekomen Evrard en schuift beheerst binnen. Het wordt moeilijk voor de Belgen nu.
55
Daarnet een knal van Biesmans over, nu Jaques op Hjelmseth. It ain't over yet.
58
Lien Mermans trapt een vrije trap rechtstreeks richting doel, maar de bal gaat in het zijnet.
62
Vervangen Nicky Van den Abbeele
Ingevallen Cécile De Gernier

64
Vervangen Audrey Demoustier
Ingevallen Davina Philtjens

Dubbele wissel bij de Flames. Serneels wil nog een half uurtje alles op alles proberen te zetten, maar brengt wel (nog) geen echte extra spits in.
65
Het is hier nog niet helemaal gedaan: Wullaert zet zich door en krijgt een corner.
68
Opening op Wullaert, die haar man uitkapt en trapt, maar op Hjelmseth - die niet al te veel problemen heeft.
69
Biesmans heeft haar dagje niet. Ze krijgt de afvallende bal voor de schoot geworpen, maar trapt enkele meters naast.
69
Mermans verlengt een voorzet van Wullaert tegen de paal. In de herneming is Hjelmseth net iets eerder op de bal dan Zeler.
71
Aan de overkant is Evrard bij de les op een harde knal van Thorsnes.
71
Wullaert met de strakke voorzet, Philtjens trapt recht op de keepster.
72
Vervangen Elise Thorsnes
Ingevallen Isabell Herlovsen

74
Minde krijgt een boulevard, maar besluit op Evrard. Aan de overkant is er ondertussen al een corner voor de Flames.
75
Van de Putte krijgt de kans, maar is net niet voldoende bij de bal aan de tweede paal.
81
Twee Flames tegen het canvas. Vrije trap vanop een leuke plek, nog tien minuutjes.
85

Goal
Doelpunt van Aline Zeler (Julie Biesmans)
We leven nog: via een mooie aanval komt de bal op recht bij Biesmans, die Zeler vindt en zij schuift de 1-2 tegen de touwen. Nog een dikke vijf minuten hebben de Flames.