antAntwerp
geeASV Geel
1-0
1-1
90+1' Gideon Boateng (pen)
Datum: 31/08/2013 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Bosuil
Herstelt Antwerp zijn bekerfoutje tegen Geel?
Herstelt Antwerp zijn bekerfoutje tegen Geel?
Foto: © SC

Dit weekend mogen de tweedeklassers opnieuw aan het werk in de competitie. Voor sommige ploegen het moment om de bekerkater door te spoelen, voor anderen dan weer om verder te gaan in juiste ritme. Herstelt Antwerp zijn foutje uit de Beker van België?

Door Dirk Pieters

Antwerp heeft iets recht te zetten

Leider Antwerp neemt het thuis op tegen Geel. De Great Old verslikte zich verrassend in de beker tegen Bochelt en heeft voor eigen publiek het één en ander recht te zetten. De eerste twee competitiewedstrijden kende het relatief weinig problemen met Aalst en Heist, maar gaat ook Geel voor de bijl?

De nieuwkomer in de tweede klasse wil alvast de nul van het bord vegen, maar of dit tegen Antwerp gaat lukken blijft twijfelachtig. Of kan de laatste aanwinst van Geel, Adesanya (ex-Lierse) dat tikkeltje extra brengen voor de bezoekers? De oudste club van het land kan niet rekenen op Gomelt en de nieuwste aanwinst Ojo.

Wezet en Lommel willen van de 0 af

Onderaan gaan Wezet en Lommel United op zoek naar hun eerste punten van het seizoen. Lommel United kende een goede bekercampagne tot nu toe, maar wil nu ook in de competitie punten beginnen rapen. Dan moet het wel winnen op het veld van Boussu Dour. Geen onmogelijke zaak, maar het niveau zal wel moeten zijn zoals in de beker dan.

Wezet neemt het op tegen Westerlo. De ploeg van trainer Dennis van Wijk heeft een enorme luxe in aanvallend opzicht (Sherjill MacDonald, Ruiz en Trossard), maar verdedigend moet Westerlo het stellen zonder de geblesseerden Schuermans en Birger Maertens. Ook Jonathan Wilmet zal er niet meer bij lopen na zijn transfer naar KV Oostende.  Wezet wist in de beker nog wel vlot reeksgenoot Heist uit te schakelen, maar kan het ook stunten op het veld van Westerlo?

Kunnen Kanaries schitteren?

Sint Truiden moet dan weer aan de slag op het veld van Hoogstraten. Na de blamage in de beker heeft STVV wel het één en ander recht te zetten. Coach Yannick Ferrera kan alvast niet rekenen op Guillermo Mendez en Rob Schoofs. 

Krijgt Hoogstraten-coach Regi Van Acker de promovendus uit derde klasse op de rails, of kennen de kanaries geen problemen met Hoogstraten? De generale repetitie viel alvast een beetje in het water voor Hoogstraten na het verlies in de beker, maar vriendschappelijk werd er nog wel met 1-4 gewonnen van Sint-Niklaas.

Kan Geel stunten?

Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je  'amper' 78 euro als Antwerp de partij wint. Zet je 60 euro in op verrassende winst van Geel, dan kan je dat liefst 540 euro opleveren. Een echte aanrader dus! Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK