Bondscoach Tedesco houdt zijn hart vast: vaste waarde bij Rode Duivels dreigt EK te missen

Bondscoach Tedesco houdt zijn hart vast: vaste waarde bij Rode Duivels dreigt EK te missen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels zullen binnen een dikke maand aan hun EK in Duitsland beginnen. Het blijft nog even afwachten wie er mee zal gaan. Voor één Duivel wordt alvast gevreesd dat hij vanwege een blessure thuis moet blijven.

Alle Rode Duivels werken momenteel de laatste wedstrijden bij hun clubs af. Sommige strijden nog voor de titel terwijl anderen zich al wat meer op het EK kunnen voorbereiden.

Maar voor één speler kwam er plots erg slecht nieuws. Arthur Theate speelde zondag met Stade Rennes tegen RC Lens. Het 1-1 gelijkspel betekende dat Rennes zeker geen Europees voetbal zal spelen.

Maar daar bleef het niet bij. Kort voor het uur moest de verdediger het veld geblesseerd verlaten. Volgens La Dernière Heure is nog niet geweten hoe ernstig de blessure precies is.

Toch meldt de krant dat de eerste scans op maandag niet veel goeds voorspelden. Het lijkt erop dat Theate even buiten strijd zal zijn... En dat een maand voor het EK.

De Rode Duivels spelen op 17 juni hun eerste wedstrijd van het tornooi tegen Slowakije. Bondscoach Domenico Tedesco moet nu bang afwachten. Hij maakt op 28 mei zijn selectie bekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties