Club Brugge moet oppassen, Cercle-speler komt al met fikse waarschuwing voor titelwedstrijd

Club Brugge moet oppassen, Cercle-speler komt al met fikse waarschuwing voor titelwedstrijd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge neemt het zondagavond op tegen Club Brugge. Groen-zwart staat voor een loodzware opdracht en zal proberen om Club van de titel te houden.

Cercle Brugge neemt het tegen Club Brugge op in de titelwedstrijd. De club moet hopen dat KRC Genk punten laat liggen tegen Union SG en zelf resultaat boeken om voor de vierde plaats te gaan.

Genoeg motivatie dus voor Cercle, al ontbreekt dat bij Club ook niet. Blauw-zwart kan kampioen worden in eigen huis, en heeft genoeg aan een gelijkspel.

Cercle-aanvaller Felipe Augusto bereidt zich voor op de wedstrijd. "Ik heb ondertussen ook al twee Brugse derby’s meegemaakt, maar zondag wordt het natuurlijk wel heel speciaal omdat Club Brugge er op rekent de landstitel te pakken", begint hij volgens HLN. 

"Ik ga mijn uiterste best doen om hun verdedigers pijn te doen, want voor ons staat er natuurlijk ook enorm veel op het spel", gaat de Braziliaan verder.

"We willen het seizoen met een knaller afsluiten en vooral verhinderen dat er nog een bijkomende trainingsweek nodig zou zijn voor die barragematch", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties