En plots gaat het snel: 'transfer van Zeno Debast wordt komende dagen afgerond'

En plots gaat het snel: 'transfer van Zeno Debast wordt komende dagen afgerond'
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht strijdt momenteel nog volop mee voor de titel. Toch is er al zeker een speler die ook met iets anders in zijn hoofd zit... Zeno Debast staat zeer dicht bij een overstap naar Sporting CP.

Er wordt al een tijdje gepraat over een mogelijke transfer van Zeno Debast naar Sporting CP. De Anderlecht-verdediger zou nu erg dichtbij een overstap staan.

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Debast op persoonlijk vlak een akkoord heeft met de club. Het zou gaan om een contract van vijf jaar.

Het Portugese medium Record komt nu met meer nieuws. Anderlecht en Sporting zouden ook bijna een overeenkomst hebben over de transfer. Paars-wit zou 16 miljoen euro krijgen voor de verdediger, met nog bonussen.

Het was de wens van Debast en ook van de Portugese club om voor het EK een deal te hebben en die lijkt er te gaan komen. Het management van de speler kan in de komende dagen richting Lissabon trekken om alles af te ronden.

De 20-jarige Rode Duivel speelde al 94 wedstrijden voor paars-wit waarin hij niet tot scoren kwam en één assist gaf. Debast verzamelde ook al zes caps bij de nationale ploeg van België.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties