kvkKV Kortrijk
staStandard
Datum: 28/04/2015 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Guldensporenstadion
Kortrijk en Standard voor Europees ticket
Kortrijk en Standard voor Europees ticket
Foto: © photonews

Midweekvoetbal op het hoogste niveau, dat krijgen we vanaf vandaag op de Belgische voetbalvelden. Het eerste duel is er eentje tussen de nummers 5 van de competitie. Het zou dan ook wel eens een match op het scherpste van de snee kunnen worden.

KV Kortrijk en Standard weten beiden na vier speeldagen waar ze staan. Voor beide teams is het dan ook primordiaal om nu een overwinning te boeken met oog op het boeken van een Europees ticket.

De Kerels moeten het dan wel zonder Matton en Poulain gaan doen, zij zijn er niet bij door blessures. Zowel de middenvelder als de rots in de branding achterin zijn belangrijk voor de Veekaa.

Selectie Kortrijk: Laurent Henkinet, Rémi Pillot, Darren Keet, ​Maxime Chanot, Arno Claeys, Brecht Capon,​ Baptiste Ulens, Zarko Tomasevic, Stijn De Smet, Landry Mulemo, Nebosja Pavlovic, Gertjan De Mets, Robert Klaasen, Adam Marusic, Ivan Santini, Gregory Mahau, ​Lukas Van Eenoo, Anthony Van Loo en Teddy Chevalier

Bij Standard zal Riga mogelijk met een verrassing komen. In de vorm van Legear? "Hij is er klaar voor", liet de oefenmeester alvast optekenen.

Met de schorsing van Mujangi Bia liggen de optie op het middenveld dunbezaaid. Achterin heeft Milec last van de hamstrings en dus zal Dussaut zijn plek innemen.

Selectie Standard: Thuram, Kawashima, Andrade, Arslanagic, Milec, Scholz, Teixeira, Dussaut, Van Damme, Carcela, De Sart, Enoh, Faty, Trebel, Legear, Ono, Louis, Ryan Mmaee, De Camargo en Ezekiel

Wie pakt de zege?

Een gokje van 60 euro bij UNIBET op een zege van de Kerels levert je 156 euro op. Een gelijkspel levert ook nog een aardige 201 euro op. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze LINK je gratis wedtegoed van 60 euro veilig!

Meer nieuws