Lens wint thuis met 1-0 van PSG

Zeventien wedstrijden bleef Paris Saint-Germain, maar uitgerekend in de week dat de hoofdstedelijke club voor het eerst serieus met de landstitel in verband werd gebracht ging het mis. Uitgerekend ook tegen Lens, de laatste ploeg die PSG beentje wist te lichten. Het werd in de Noordfranse stad 1-0 voor de thuisploeg dankzij een treffer van Charles-Edouard Corridon na een half uur spelen. Daardoor is het gat tussen de koplopers Lyon en Monaco en PSG nu zes punten geworden.

Eerder op de avond boekte Auxerre een 3-2-overwinning op Toulouse. Djibril Cisse, die tegen PSV nog niet fit genoeg was, toonde met twee treffers zijn klasse. Akale scoorde het andere doelpunt. De twee overgebleven clubs in de UEFA-Cup, Marseille en Bordeaux, speelden in de mediterrane havenstad gelijk (1-1). Francia opende de score vroeg in de eerste helft voor de gasten.

Olympique maakte in de negende minuut na rust gelijk met een doelpunt van de van Bordeaux geleende middenvelder Meriem