Neemt Copa afscheid met bekerwinst?

Neemt Copa afscheid met bekerwinst?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barry Boubacar Copa zal op 23 mei meer dan waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor SK Beveren spelen. De Waaslanders spelen dan om 16.00 u de bekerfinale tegen regerend landskampioen Club Brugge. Copa is door het Franse Rennes een jaar uitgeleend aan Beveren. Op het einde van het seizoen loopt de overeenkomst dus ten einde. De Ivoriaanse doelman heeft daarna nog een contract van 1 jaar bij Rennes.

De spectaculaire doelman is de meest professionele van alle Wase goudhaantjes. HIj was zaterdagmorgend als enige present voor verzorging alhoewel iedereen een weekend vrijaf had gekregen na de uitschakeling van Anderlecht. Zelf is hij niet echt met een eventueel verlengd verblijf bezig. Alleen de competitie en de bekerfinale tellen.

Bij Beveren zelf gelooft men niet dat men Copa nog langer kan huren. Keeperstrainer Theo Custers is er van overtuigd dat hij een plaats in de Franse Division 1 of de Spaanse Primera Division verdiend. De ex-Rode Duivel is er ook van overtuigd dat met Copa in doel de bekerfinale niet kan verloren worden. Voorzitter Frans van Hoof deelt dezelfde mening. Hij voegde er nog aan toe dat hij voor een club als Beveren onbetaalbaar is en dat er geen zotte dingen worden gedaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties