"Stunten tegen Genk kan"

"Stunten tegen Genk kan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daniel Cruz, de Colombiaan van Germinal Beerschot, gelooft in de kansen van zijn club in de kwartfinales van de Beker van België. “Dit is een erg belangrijke wedstrijd”, sprak Cruz. “Tegen Genk kunnen we stunten.”
 
Cruz is niet aan zijn sterkste seizoen bezig bij de Ratten: “Ik weet het, drie goals en vijf assists zijn te weinig, maar de ploeg speelde niet zo sterk, waardoor ikzelf ook ondermaats bleef. Als klap op de vuurpijl was ik vorig seizoen negen maanden buiten strijd met een knieblessure, dus vergt het tijd om terug op mijn oude niveau te komen. Zo slecht is mijn seizoen dus niet.”
 
“Ik heb al met Genk en Anderlecht gepraat over een eventuele overgang, en ook een middenmoter is geïnteresseerd in mij. Dat sluit niet uit dat ik niet gewoon bij Germinal Beerschot blijf. Vrijdag praat ik met erevoorzitter Jos Verhaegen.”
 
In Genk speelde Germinal Beerschot 1-1 gelijk. “Dit is echt een heel belangrijke wedstrijd voor ons. Ik geloof dat we tegen Genk kunnen stunten. We speelden er al drie keer tegen en in de competitie verloren we dan wel met 2-1, maar toen scoorden ze pas in de laatste minuut het winnende doelpunt. Thuis wonnen we met 3-1.”
 
De winnaar van het duel, krijgt Lokeren als tegenstander in de halve finales. “Ook die kunnen we aan”, zegt Cruz nog.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties