RKC houdt vertrek Obodai tegen

RKC houdt vertrek Obodai tegen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren meldden wij u nog dat Vitesse in Anthony Obodai de ideale opvolger ziet voor Theo Janssen, mocht die naar FC Groningen vertrekken. Nu blijken de Friezen zelf ook belangstelling voor de Ghanees te tonen. RKC wil een transfer echter tegenhouden.

FC Groningen zou volgens Telesport interesse hebben in de Anthony Obodai. RKC Waalwijk, de huidige club van de Ghanees, wil hem echter niet laten gaan, gaf algemeen directeur Henry van der Vegt aan in een reactie. "Ik ben niet op de hoogte van die interesse en FC Groningen heeft zich dan ook niet gemeld", reageert de beleidsbepaler op het gerucht tegenover VoetbalPrimeur. "Maar wij laten Anthony onder geen beding vertrekken. We willen kampioen worden in de eerste divisie en daarom laten wij niemand gaan in de winter."

Dat Groningen mogelijk miljoenen te besteden heeft na de transfers van Bruno Silva, Rasmus Lindgren en Erik Nevland doet niets af aan het standpunt van Van der Vlegt. "We kunnen wel gaan speculeren over bedragen, maar dat heeft geen zin. Voor ons is het zaak de boel bij elkaar te houden en te promoveren."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties