Interesse FC Groningen in Meeuwis is concreet

viki meeuwis
| 0 reacties
Interesse FC Groningen in Meeuwis is concreet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marcel Meeuwis is aan een goed seizoen bezig bij Roda JC en dat is verschillende Eredivisie clubs opgevallen. FC Groningen zou naar verluidt al een bod van twee miljoen euro hebben uitgebracht.

Gisteren bevestigde Huub Narinx, algemeen directeur bij Roda JC, dat de interesse van Roda JC inderdaad concreet is maar hij voegde er meteen aan toe dat een bod van « slechts » twee miljoen onbespreekbaar is voor de club.
 
Daar denkt de zaakwaarnemer van Meeuwis anders over. Meeuwis verlengde zijn contract bij Roda onlangs nog tot midden 2012. In dat contract werd er namelijk geen gelimiteerde transfersom opgenomen. Louis Laros stelt dat Roda een goede marktprijs mag vragen en vindt dat de vooropgestelde som van twee miljoen euro een goede prijs is voor een speler uit de subtop. Laros liet in het dagblad De Limburger ook optekenen dat hij vindt dat hoewel Meeuwis nog onder contract ligt hij het niet wenselijk zou vinden als Roda een veel hogere prijs zou vragen, vooral niet als de speler zelf interesse heeft in een transfer. « Het bod komt overigens niet van een club uit de top drie maar van een subtopper », aldus Laros.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties