Nedzipi nu ook officiëel van Lierse

Ronny anthonis
| 12 reacties
Nedzipi nu ook officiëel van Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nderim Nedzipi is nu ook officiëel van Lierse. De 24-jarige Macedoniër tekende een contract van drie jaar. Lierse kaapt hem weg voor de neus van Lokeren en Genk.

Nedzipi is één van de beste Macedonische voetballers van het moment. Hij komt over van Rabotnicki Kometal uit Skopje waarmee hij drie keer landskampioen werd en de beker won. Hij was er ook kapitein ondanks zijn jonge leeftijd. Op zijn zeventiende trok hij richting Duitsland waar hij voor Wolfsburg en Hertha Berlijn speelde. Door blessures kon hij echter nooit echt doorbreken.

Zijn opmerkelijke talent als 'nummer tien' was meerdere clubs niet ontgaan en dat hij voor een tweedeklasser kiest is alleen maar positief, denkt Maged Samy. "Het feit dat hij voor ons kiest wil zeggen dat ook hij gelooft in de ambitie en termijnvisie van Lierse. Deze man zal zijn stempel drukken op de competitie."

Het huiswerk van Lierse is nu zo goed als rond. "Nedzipi is een man die scoort en laat scoren. We hebben ons goed versterkt en tesamen met de sterkste spelers van vorig seizoen zijn we terecht een serieuze titelkandidaat", aldus nog Leo Theyskens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties