Van der Vaart moet nu zelfs blijven van Real Madrid

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Van der Vaart moet nu zelfs blijven van Real Madrid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rafael Van der Vaart (foto) kent in de eindejaarsperiode een opleving van jewelste bij Real Madrid. Hij presteert nu zo goed dat hij zelfs niet meer weg mag bij 'De Koninklijke'.

Tijdens de zomerperiode leek Rafael Van der Vaart een van de vertrekkers te worden bij Real Madrid na al de miljoenenaankopen die de club uit de Spaanse hoofdstad had gedaan. De Nederlandse international kwam terecht op de bank en hij werd zelfs een tijdje niet meer geselecteerd. Omdat de Braziliaan Ricardo Kaká geblesseerd is, krijgt Van der Vaart opnieuw zijn kans en die grijpt hij met beide handen.

Van der Vaart blonk dit weekend uit tegen Real Zaragoza. Hij scoorde twee doelpunten en was ook goed voor een assist. "De trainer zei me dat hij me dit echt gunde. Het was dit jaar allemaal niet gemakkelijk, maar we zijn altijd positief gebleven. Als je het jaar dan toch nog zo kunt afsluiten, geeft dit veel voldoening", aldus de Nederlander. Real Madrid liet al weten dat Van der Vaart niet mag vertrekken tijdens de wintertransferperiode.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties