Perbet: "Sint-Truiden heeft mijn imago besmeurd"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Perbet: "Sint-Truiden heeft mijn imago besmeurd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Jérémy Perbet naar Lokeren had heel wat voeten in de aarde. De Franse aanvaller leek eerst naar Sint-Truiden te trekken, maar is blij dat hij zijn gps mag instellen naar het Waasland.

Perbet speelde in het verleden al onder Jacky Mathijssen bij Charleroi. “Het doet deugd om terug onder zijn vleugels te mogen voetballen”, zegt Perbet in HLN. “Ik ken zijn manier van werken, ik ben dan ook heel gelukkig dat ik hem hier terugvond.”

 

Fysiek heeft de Fransman nog een achterstand. “Ik probeer dat zo snel mogelijk in te halen en verwacht dat ik binnen een goede week wel klaar moet zijn om een wedstrijd te spelen.”

 

“Lokeren haalde me met het oog op volgend seizoen. Momenteel is er niet al te veel druk op mij gelegd. Maar ik ben ambitieus, heb zin om te spelen en liefst zo snel mogelijk.”

 

Zaterdag trekken de Waaslanders naar STVV. “Die mensen hebben mijn imago besmeurd. Ik heb inderdaad mijn handtekening gezet bij de Kanaries, maar de clubs moesten er onderling wel nog uitgeraken.”

 

Sint-Truiden wou echter geen transfersom betalen aan Tubeke en wou me dan pas in juni aantrekken, maar dat zag ik dan weer niet zitten. Lokeren was er op het juiste moment.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties