Balotelli werd belaagd door eigen fans

Balotelli werd belaagd door eigen fans
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Balotelli en Inter, gaat het ooit nog goedkomen? De Ghanees heeft met zijn fratsen heel wat krediet verspeeld en dat kwam dinsdagavond tot uiting na de gewonnen wedstrijd tegen Barcelona in de CL.

Mario Balotelli kwam een kwartier voor tijd het veld in, maar verprutste de eerste de beste tegenaanval nogal vrij knullig. Zijn pass verdween bijna uit het stadion. En niet enkel José Mourinho was daardoor verbolgen. De supporters trakteerden de spits op een striemend fluitconcert. Nog niet veel gezien bij een ploeg die op dat moment 3-1 voorstaat tegen het almachtige Barcelona.

Na de wedstrijd werd Balotelli dan nog aangeklampt door een stelletje heethoofden op de parking. De 'fans' vielen de Ghanees aan. Inter-preses Morati deed het incident af als onbeduidend. "Zulke dingen gebeuren, ik denk liever aan de zege. Het kan misschien een les voor hem zijn", zei de voorzitter luchtig.

Ook Mourinho kon niet lachen met de invalbeurt van Balotelli. "Ik ben ontgoocheld in hem. Elke speler gaf alles en was kapot en dan had je Mario...", aldus The Special One. Na de match wierp de aanvaller zijn shirt op de grond. "De fans moeten achter de spelers staan, maar ik kan hen wel begrijpen", is Mourinho streng. "Zaterdag speelt hij en ik hoop dat hij zijn les geleerd heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties