Zuid-Afrika en Noord-Korea spelen interland

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Zuid-Afrika en Noord-Korea spelen interland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zuid-Afrika en Noord-Korea spelen morgen in Frankfurt een vriendschappelijke interland als voorbereiding op het WK deze zomer.

Carlos Alberto Parreira, bondscoach van Zuid-Afrika, had kritiek op de vriendschappelijke duels die Zuid-Afrika heeft gepland als voorbereiding op het WK in eigen land. Daardoor werd de interland tegen Noord-Korea in de rapte geregeld.

Op 28 april speelt Zuid-Afrika eveneens in Frankfurt ook nog tegen China. Bondscoach Parreira vond dat de Bafana Bafana te weinig wedstrijden tegen kwalitatieve tegenstrevers geprogrammeerd had staan.

Noord-Korea verblijft momenteel door het vliegverbod nog steeds in Spanje waar het op trainingskamp was, maar naar alle waarschijnlijkheid gaan ze op tijd in Frankfurt geraken voor de interland.

"Met Noord-Korea hebben we een tegenstrever die ook nog voluit bezig is met de voorbereiding op het WK. Zij spelen dus nog ergens voor. Ik ben erg blij dat deze partij er in extremis nog is bijgekomen voor mijn jongens, we hebben dit nodig", aldus Parreira.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties