De Ceulaer: "Winst bij Club was mogelijk"

Nico Wieme
| 6 reacties
De Ceulaer: "Winst bij Club was mogelijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benjamin De Ceulaer loodste Alfred Finnbogason mooi door de Brugse buitenspelval. De Ijslander bedankte voor de assist en bracht Lokeren terug in de match. Een punt zat er echter niet meer in. “We zullen het thuis moeten afmaken.”

Tien minuten voor tijd lag Benjamin De Ceulaer aan de basis van de aansluitingstreffer. “Het was een perfecte pass op het juiste moment. Alfred Finnbogason heeft het mooi afgewerkt. We hadden na de pauze kansen genoeg om minstens een punt te pakken, zelfs de zege zou niet overdreven geweest zijn. Club was wel gevaarlijk, maar creëerde nauwelijks doelgevaar.”

Opvallend is dat je als tegenstander nooit klaar bent met dit Lokeren. “Klopt. Ook in Westerlo bogen we een achterstand om. We zijn fysiek bijzonder sterk. Welke ploeg slaagt erin om in Brugge terug te keren?”

Play-off 1

Over de ambities van Lokeren is De Ceulaer duidelijk. “We hopen alleszins op Play-off 1. We moeten er wel rekening mee houden dat KV Mechelen nog twee matchen te goed heeft. Nu moeten we onze komende twee thuismatchen winnen en vooral lessen trekken uit de wedstrijden tegen Charleroi en Eupen waarin we duur puntenverlies leden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties