Roma verliest na 0-3 voorsprong, Milan wint wel

AS Roma heeft op het veld van Genoa een 3-0 voorsprong nog laten wegglippen. Paloschi en Palacio scoorden elk twee keer en Genoa won met 4-3. AC Milan heeft wel kunnen winnen.

Chievo - AC Milan 1-2
Robinho bracht AC Milan op voorsprong, maar Fernandes maakte na een uur de gelijkmaker. Lang leek het erop dat de Rossoneri met een puntendeling naar huis moesten, maar Pato zorgde tien minuten voor tijd voor de volle buit. Milan blijft leider en stadsgenoot Inter volgt op vijf punten.

Genoa - AS Roma 4-3
De bezoekers liepen snel uit tot 0-2. Mexex en Burdisso zorgden nog voor de rust voor twee doelpunten. Vijf minuten na de pauze maakte Totti er zelfs 0-3 van. Palacio en Paloschi scoorden echter beiden nog twee doelpunten. Op een halfuur tijd ging zo een riante voorsprong teniet.