Sepp De Roover: "Ploeg kan op mij rekenen"

Jelle Vereecke
| 2 reacties
Sepp De Roover: "Ploeg kan op mij rekenen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sepp De Roover lijkt definitief verlost van zijn blessureleed. De rechtsachter speelde probleemloos mee bij de beloften van Lokeren.

Sepp De Roover stond sinds eind oktober aan de kant met een knieletsel, maar de verdediger is klaar om zijn rentree te maken. De rechtsachter speelde de hele wedstrijd met de beloften van Sporting Lokeren tegen Sint-Truiden. De Roover speelde een goede wedstrijd en won met zijn maats de wedstrijd met 5-2.

"Ik denk dat ik in de wedstrijd liet zien dat ik er klaar voor ben", zegt De Roover in HLN. "Het niveau van de match lag ook niet heel hoog, maar ik heb er gewoon een goeie training van gemaakt en zoveel mogelijk proberen doen. Het liep lekker, ik was bij veel aanvallen betrokken, moest op geen enkel moment in het rood gaan."

"Ik probeer er te staan tegen het begin van de play-offs", aldus De Roover. "Ik zou graag dit weekend al op de bank zitten, maar dat laat ik natuurlijk over aan de trainer. Ik trainde de laatste weken toch al op redelijk hoog niveau. Ik heb aangetoond dat de ploeg op mij kan rekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties