Groep B: Inter op zoek naar eerherstel

Tomas Taecke
| 0 reacties
Groep B: Inter op zoek naar eerherstel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Inter heeft uit bij CSKA Moskou iets recht te zetten na de 0-1-nederlaag tegen Trabzonspor. De Turken proberen op de tweede speeldag het Rijsel van Eden Hazard ook een hak te zetten.

CSKA Moskou - Internazionale

Inter verloor dit seizoen vier van zijn zes officiële openingswedstrijden. Onder de pas aangestelde Claudio Ranieri wil de Nerazurri de blamerende thuisnederlaag tegen Trabzonspor wegpoetsen (0-1).

Uit bij CSKA Moskou zal het geen eenvoudige klus worden voor de vervanger van Gasperini, die dinsdag zonder de geblesseerde Wesley Sneijder afreist naar Moskou. CSKA opende knap met een 2-2 gelijkspel in Rijsel. De Russische club bestaat dit seizoen honderd jaar en zou wel eens de verrassing in groep B kunnen worden.

De wedstrijd tussen CSKA Moskou en Internazionale vangt al aan om 18 uur.

Trabzonspor - Lille

Met uiteenlopende gevoelens zullen Trabzonspor en Lille zich opmaken voor de tweede wedstrijd in de poule. De Turkse club zit op rozen na de onverhoopte driepunter in Milaan, terwijl Lille in de eerste partij een 2-0-voorsprong tegen CSKA in extremis knullig weggaf (2-2).

Na de stuntzege van de Turken bij Inter ziet het ernaar uit dat alle vier de clubs in groep B kans maken door te stoten naar de volgende ronde. Eden Hazard kan zich met Rijsel in ieder geval geen nederlaag permitteren, in de eerste ontmoeting tussen Trabzonspor en Lille ooit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties