Courtois gaat voor finaleplaats Europa League

Tomas Taecke
| 9 reacties
Courtois gaat voor finaleplaats Europa League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois tracht zich in een dubbele confrontatie met Valencia te plaatsen voor de finale van de Europa League. Atlético neemt het in dat geval op tegen de winnaar van Sporting Lissabon - Athletic de Bilbao.

Slechts drie etappes scheiden Rode Duivel Thibaut Courtois van de Europa League-beker. Samen met Atlético neemt onze landgenoot het in de halve finales op tegen Valencia. De reeksgenoten ontmoeten elkaar vanavond een eerste keer met als inzet een finaleplaats in Boekarest.

In de andere halve finale neemt Bilbao het op tegen Sporting. De Spaanse revelatie in de Europese competitie schakelde eerder Schalke en Manchester United uit. Mogelijk krijgen we op 9 mei een Spaanse finale in de National Arena in de Roemeense hoofdstad.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Atlético is  favoriet. Een gokje bij BWIN op Valencia daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Atlético met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 200 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Valencia wint u 350 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties