Meunier: "Jammer dat we niet meer voor titel spelen"

Meunier: "Jammer dat we niet meer voor titel spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de 2-1-nederlaag van zaterdag tegen AA Gent, stoomt Christoph Daum zijn spelers alweer klaar voor de match van morgen tegen Standard. Thomas Meunier laat alvast verstaan klaar te zijn voor het bezoek van de Rouches.

“We hebben net nog goed kunnen trainen. Ik voel mij klaar en ik denk ook dat de groep er klaar voor is. Zaterdag speelde ik niet en ik voel toch dat de extra rust me deugd heeft gedaan. Als de trainer me nodig heeft, dan ben ik dus klaar om te spelen”, zegt Thomas Meunier op de clubwebsite.

“Op mentaal vlak moesten we even de knop omdraaien. Ik vind het erg jammer dat we nu niet meer voor de titel spelen, het lijkt mij namelijk erg onwaarschijnlijk dat Anderlecht nog hun bonus uit handen zal geven.”

“Maar goed, we hebben geen tijd om daarbij stil te staan. We moeten nu alles geven om de tweede plaats te verzekeren. Daarom is het misschien goed dat we morgen al opnieuw het veld op moeten.”

“Het wordt opnieuw een belangrijke en zware match, maar het zal ons deugd doen dat we opnieuw voor eigen publiek kunnen spelen en dus de steun van de twaalfde man in onze rug voelen. Dat helpt ons toch steeds om het beste van onszelf te geven.”

“Ik hoop alleszins op veel ambiance in de tribunes. We moeten vol aan de bak om de drie punten in Brugge te houden”, besluit Meunier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties