Reactie Cornelis: "Vertrouwen opdoen in de beker"

Cornelis: "Vertrouwen opdoen in de beker"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is crisis bij Cercle Brugge. De Vereniging ging zondag kansloos onderuit tegen stadgenoot Club en staat helemaal laatste in de stand. Hans Cornelis begrijpt dat de situatie ernstig is.

"Niemand zal zeggen dat we vandaag onder lagen en slecht voetbal brachten, maar het resultaat is natuurlijk 4-0 en daarmee houdt het op", aldus de kapitein van groen-zwart in Het Nieuwsblad. "Probleem is eerst en vooral dat we heel snel een goal slikken en er heel moeilijk in slagen om te scoren. Het klopt dat we voor het laatst tot scoren kwamen in Leuven en dat is inderdaad meer dan een maand geleden. Maar ik herhaal dat we ons moeten losmaken van die cijfers."

Voor de Cercle-spelers is dit nieuw na een paar goede seizoenen. "Dit is net als voor de meeste jongens helemaal nieuw voor mij. We moeten met z'n allen leren om hier mee om te gaan. Ik ben kapitein en probeer vooral om de ploeg op sleeptouw te nemen en uit dit dal te geraken. De beker is daarom heel belangrijk. We moeten winnen en vertrouwen opdoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties