Interview Club: "Eerste twee speeldagen worden cruciaal"

Fabian Morren
| 26 reacties
Club: "Eerste twee speeldagen worden cruciaal"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge is men tevreden met de kalender voor play-off I. Blauw-zwart begint thuis tegen Standard en trekt dan naar Lokeren. "De eerste twee speeldagen worden bepalend", zegt algemeen secretaris Jacques De Nolf.

"Dat we thuis mogen starten is een groot voordeel", reageert De Nolf. "De eerste twee speeldagen zullen een indicatie zijn voor wie Europees voetbal mag ambiëren."

"Iedereen kan nog op alles aanspraak maken. Dat is buiten de verwachtingen. Dat komt vooral omdat Anderlecht het de laatste weken heeft laten afweten", weet de secretaris van blauw-zwart.

"Als je vijfde staat en de eerste wedstrijd verliest, wordt het al moeilijk om Europees voetbal te behalen", vervolgt De Nolf. "Wat ons betreft heb ik er alle vertrouwen in. We zitten in een positieve flow. De titel is nog haalbaar. Na twee speeldagen zullen we meer kunnen zeggen."

Club begint dus met een thuiswedstrijd tegen Standard. "Schrijf ze niet af. Standard is een rare club. Twee jaar geleden stonden ze ook helemaal onderaan in de play-off I."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties