39-jarige Zanetti langer bij Inter

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
39-jarige Zanetti langer bij Inter
Foto: © SC

Javier Zanetti heeft zijn contract verlengd bij Internazionale. De Argentijn is 39 en herstelt momenteel van een zware blessure. Dat weerhield de Milanezen er niet van om het contract van het clubicoon te verlengen.

Zanetti speelt al sinds 1995 voor de blauw-zwarte club uit Milaan. Ondanks dat hij van een blessure herstelt op dit moment, spreekt Inter toch zijn vertrouwen uit in de routinier. De Argentijn blijf één jaar langer aan de club verbonden.

Zanetti zelf is in de wolken met de nieuwe overeenkomst die hij tekende. “Ik wil de club graag bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben. We spraken onder meer over de blessure en hebben besloten om een jaar langer door te gaan”, zo laat de routinier optekenen op de officiële website van Inter.

De verdediger hoopt ook snel opnieuw beschikbaar te zijn. “De club toont geloof in mij en mijn passie voor Internazionale. Ik hoop dat ik die liefde kan terugbetalen op het veld. Ik doe er alles aan om fit en gezond terug te keren”, besluit Zanetti.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties