Reactie Nuytinck: "Niet blij, maar reden hou ik voor mezelf"

Nuytinck: "Niet blij, maar reden hou ik voor mezelf"
Foto: © SC

Anderlecht won met overtuigende cijfers van Charleroi, maar toch waren de twee tegengoals een smet op het blazoen. Zeker voor de verdedigers liet Bram Nuytinck al weten.

Nuytinck heeft echter nog andere zorgen. Nadat hij de 4-2 scoorde, wou hij amper vieren. Enkel een kleine omarming met Proto kon er vanaf. Al zijn andere ploegmaats werden weggewimpeld. "Ik moet zeggen dat ik wat gefrustreerd ben. Ik ben niet heel blij, maar de reden ga ik voor mij persoonlijk houden. Na mijn goal voelde ik niet de neiging om te vieren. De wedstrijd was op dat moment ook gespeeld", liet Nuytinck achteraf mysterieus weten.

Dat gevoel had dus niets met de twee tegendoelpunten te maken, maar die lagen ook zwaar op zijn maag. "In de eerste helft hadden we alles onder controle, maar dan is het zuur dat die ene kans voor Charleroi direct een doelpunt oplevert. Dat kan allemaal opgelost worden door betere coaching, beter communiceren onder elkaar."

Nuytinck was ook tevreden. "We hebben vandaag een antwoord gegeven op de terechte kritiek van vorige week. Ik was het eens met de coach dat we niet goed getraind hebben. We hebben vandaag laten zien dat we wel aardig kunnen voetballen en mooie combinaties op de mat kunnen leggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties