Omwille van deze kousen moest Juventus-speler naar de kant: "Dit is toch geen modeshow?!"

Omwille van deze kousen moest Juventus-speler naar de kant: "Dit is toch geen modeshow?!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Borussia Mönchengladbach en Juventus speelden dinsdagavond 1-1 gelijk in de Champions League. Alvaro Morata trok niet bepaald de aandacht met geweldige acties, maar wél met… zijn sokken!

De kousen van Morata zagen er namelijk niet hetzelfde uit als die van zijn ploegmakkers. Morata had over zijn roze sokken nog een extra paar sokken getrokken. Op zich allemaal niet erg, tot scheidsrechter Bjorn Kuipers het in de mot had.

De Nederlandse arbiter stuurde de spits van Juventus naar de kant, waardoor de Italianen even met zijn tienen verder moesten. Trainer Massimiliano Allegri was er niet over te spreken…

"Dit is toch geen modeshow, hé?"

Massimiliano Allegri

“Ik ben kwaad omdat we drie minuten met zijn tienen stonden omdat een van mijn spelers zijn kousen moest veranderen. Akkoord, er zijn regels en iedere speler zijn uitrusting moet er hetzelfde uitzien. Maar dit is toch geen modeshow, hé?”, aldus Allegri na de match.

We zetten even de foto’s van voor, tijdens en na het incident op een rijtje. Het zal u ook opvallen… Eigenlijk maakt het weinig uit of Morata nu met of zonder dat extra paar kousen speelt. Maar goed… Regels, hé.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties