Gentse sterkhouder waarschuwt concurrentie: "Vorig jaar waren we nog een outsider, maar nu..."

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Gentse sterkhouder waarschuwt concurrentie: "Vorig jaar waren we nog een outsider, maar nu..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de Gentse Feesten op het gala van de Gouden Schoen verleggen de spelers van KAA Gent nu de focus opnieuw naar de Jupiler Pro League, de Croky Cup én de Champions League. Laurent Depoitre kijkt er alvast naar uit.

“De hele spelersgroep wil graag bevestigen. Dat kan door middel van een nieuwe titel te pakken, een beker in de wacht te slepen of door nog een ronde verder te gaan in de Champions League”, aldus Depoitre.

Met Wolfsburg wacht er een lastige tegenstander in de achtste finales van het kampioenenbal, maar aan vertrouwen heeft Depoitre geen gebrek. “Ons Europees parcours is nu al ongelofelijk, maar we geloven ook tegen Wolfsburg in onze kansen.”

"Vorig seizoen was geen toeval"

En ook in de Jupiler Pro League hoopt Depoitre nog hoge ogen te gooien. “We hebben dit seizoen al getoond dat het vorige seizoen en onze titel geen toeval waren. Vorig jaar waren we nog een outsider, dit seizoen zijn we toch meer (één van) de titelfavoriet(en).”

En de spits van Gent waarschuwt de concurrentie alvast. “De oefenstage in Spanje heeft ons deugd gedaan. Mijn batterijen, en ook die van de andere spelers, zijn opgeladen voor de tweede helft van het seizoen”, besluit Depoitre.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties