Degryse hard voor paars-wit: "Dat is pijnlijk voor Anderlecht"

Redactie
| 41 reacties
Degryse hard voor paars-wit: "Dat is pijnlijk voor Anderlecht"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

AA Gent was afgelopen weekend een klasse te sterk voor Anderlecht. Versterkingen lijken zich op te dringen, maar de club lijkt niet meteen van plan om uit te pakken op de transfermarkt.

De reden daarvoor? Een nieuw beleid. Dat lichtte Peter Vandenbempt toe in Extra Time. "Ze vinden het niet nodig", zo luidt de algemene conclusie. Het bestuur vindt immers dat er intrinsiek voldoende kwaliteit aanwezig is. 

"Het is een kwestie van niet willen. Het zijn andere mensen die de dienst uitmaken, zakenmensen, en die kijken naar de cijfers. Anders dan een paar jaar geleden, toen ze wel een keer fors wilden investeren. Ze kiezen er ook voor om in te zetten op de jeugd en niet alle posities moeten driedubbel bezet worden." 

"Het is precies alsof ze altijd onder druk staan"

Op het veld loopt het in elk geval niet zoals het hoort. Dat zag ook Degryse. "Als Anderlecht in balbezit komt, dan is het zo stroef, dan is het zoeken, dan is het precies alsof ze altijd onder druk staan."

"Uiteindelijk durven ze dan niet meer de bal vragen en beginnen ze uiteindelijk met lange ballen van Proto. Dat is pijnlijk voor Anderlecht." De analist mist bovendien een lijn in het spel van paars-wit. "Bij Anderlecht heb je zoiets van 'Hoe speelt Anderlecht nu eigenlijk?'" 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties